Pakej Pulau Perhentian 2018: Pakej 3 hari 2 malam Kampung Nelayan Perhentian Kecil 2018

PERCUTIAN MURAH KE PULAU PERHENTIAN

Anda mencari tempat untuk bercuti di pulau dan tak tak tahu mana nak pergi? Dapatkan pakej percutian murah ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu untuk pelajar, individu mahupun berkumpulan, company trip, keluarga atau bersama pasangan tersayang anda. Kami ada menyediakan perkhidmatan bot pergi balik ke Pulau Perhentian Kecil, ambil di lapangan terbang. Kami juga menawarkan Pakej percutian untuk 3 hari 2 malam snorkeling Pulau Perhentian, Pakej 4 Hari 3 Malam, Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy. Kepada yang ingin melakukan aktiviti scuba kami juga menawarkan pakej scuba seperti Open Water, Discovery Scuba diving dan Fun dive. Dapatkan pakej percutian ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian anda bersama kami, pasti meninggalkan kenangan terindah untuk anda!

Selasa, 2 Januari 2018

Pakej 3 hari 2 malam Kampung Nelayan Perhentian Kecil 2018

Pakej penginapan 3 hari 2 malam atau 4 hari 3 malam di kampung nelayan pulau perhentian kecil 2018


Kepada yang mencari pakej pulau perhentian untuk keluarga , pakej student yang budget dan tinggal dalam bilik aircond. Ini adalah pakej pulau perhentian 2018 yang termurah!Mencari pakej percutian keluarga untuk 3 hari 2 malam dan 4 hari 3 malam di pulau perhentian 2018 ini? Kami menawarkan pakej 3 hari 2 malam dan 4 hari 3 malam di  pulau perhentian kecil 2018 dengan harga yang berpatutan. Untuk pemngathuan anda , penginapan 3hari 2 malam ini di kampung nelayan pulau perhentian kecil ( kawasan kampung ) dan ianyan bukannya kawasan tumpuan pelancong. Jadi anda kena lihat lihat dulu sebelum membuat tempahan. Sekiranya anda ingin emndapatkan pakej pulau perhentian 2018 yang terbaru dan yang lain anda juga boleh lawati promosi pulau perhentian 2018 dan pakej pulau perhentian 2018Untuk percutian anda ketika cuti sekolah anda perlu membuat tempahan awal. Sebarang pertanyaan anda boleh whatapp representative kami di enshahdi 016 9001228 atau dyana 019 9778222. 
Jom ke pulau perhentian kecil!




pakej 3 hari 2 malam pulau perhentian kecil 2019
Pakej 2 hari 1 malam pulau perhentian kecil 2018 Serendah rm280!


PAKEJ PENGINAPAN 2 HARI 1 MALAM DI KAMPUNG NELAYAN PULAU PERHENTIAN KECIL 2018 

- pakej 2 hari 1 malam pulau perhentian ini sesuai kepada yang tak cukup masa untuk bercuti di pulau perhentian kecil -

PAKEJ 2 HARI 1 MALAM KAMPUNG NELAYAN PULAU PERHENTIAN KECIL 2018 INI INI TERMASUK ;
*BOAT PERGI DAN BALIK SETIAP SEORANG DARI JETI BESUT KE PULAU PERHENTIAN
*PENGINAPAN 2 HARI 1 MALAM DI KAMPUNG NELAYAN PULAU PERHENTIAN KECIL
*PENGINAPAN BERHAWA DINGIN
*TANDAS DIDALAM BILIK
*ELEKTRIK 24 JAM
*MAKAN TENGAHARI 1 X
*MAKAN MALAM 1 X
*SARAPAN PAGI 1 X
*PERALATAN SNORKELING
*1 X TEKSI KE LONG BEACH PULAU PERHENTIAN KECIL untuk KE KINCIR ANGIN atau LEPAK2 DEKAT LONG BEACH PULAU PERHENTIAN KECIL .

CUMA RM280 SEORANG dan MINIMUM 2 ORANG sahaja.




fisherman village perhentian kecil 2018
Kampung nelayan @ fisherman village pulau perhentian kecil , terengganu Malaysia 


UNTUK PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2018 dan yang terbaru anda boleh hubungi representative kami di enshahdi 106 9001228 atau 019 9778222. Atau lawati instagram : Perhentian Kecil Services 2018



3 hari 2 malam pakej pulau perhentian 2018 , pakej 3 hari 2 malam kampung nelayan perhentian 2019
Pakej 3 hari 2 malam berkumpulan dan budget rm450 fullboard dan termurah!

PAKEJ 3 HARI 2 MALAM BERKUMPULAN MURAH GILER DI KAMPUNG NELAYAN PULAU PERHENTIAN KECIL 2018 


PAKEJ 3 HARI 2 MALAM BERKUMPULAN SERENDAH RM450 SEORANG DAN MINIMUM 8 ORANG NI adalah pakej 3 hari 2 malam fullboard penginapan di kampung nelayan pulau perhentian kecil 2018.


PAKEJ 3 HARI 2 MALAM KAMPUNG NELAYAN 2018 INI TERMASUK ;
*Boat pergi balik dari jecti besut ke kampung nelayan pulau perhentian kecil  & kampung nelayan pulau perhentian kecil ke jeti besut.
* PENGINAPAN 3 HARI 2 MALAM di kampung nelayan BERHAWA DINGIN.
*TANDAS di dalam bilik dan ELEKTRIK 24 JAM.
*Makan tengahari 2 x 
*Makan malam 2 x
*Sarapan pagi 2 x
* 1 x Snorkeling ke 5 lokasi terbaik di pulau perhentian
*1 x snorkeling ke pulau redang dan lang tengah.
peralatan snorkeling
* 1 x teksi ke pulau besar untuk mandi pantai atau lepak pantai.

"cuma RM450 seorang MINIMUM 8 ORANG . anda dapat snorkeling di pulau redang sekali!"



     Anda juga boleh lawati Long Beach Perhentian Kecil 2018 Untuk pakej berkumpulan yang lain.



3 hari 2 malam pakej pulau perhentian kecil 2018 , pakej pulau pehentian 2018
Pakej 3 hari 2 malam kampung nelayan pulau perhentian kecil 2018 serendah RM420 seorang!

PAKEJ 3 HARI 2 MALAM PENGINAPAN DI KAMPUNG NELAYAN PULAU PERHENTIAN KECIL 2018 - RM420 SEORANG dan Minimum 2 orang!



PAKEJ FANTASTIC 3 HARI 2 MALAM DI  KAMPUNG NELAYAN 2018 INI TERMASUK ;
* Boat pergi balik dari jeti kuala besut ke kampung nelayan pulau pehentian kecil dan dari pulau perhentian kecil ke jeti besut.
*Penginapan 3 hari 2 malam di kampung nelayan dan berhawa dingin.
*Tandas dalam bilik dan bunkannya di luar bilik 
*Makan tengahari 2 X 
*Makan malam 2 X
*Sarapan Pagi 2 X
1 X snorkeling ke 5 lokasi terbaik di pulau perhentian 
dan Kami juga kasi anda 1 x snorkeling ke 4 lokasi di pulau rawa
*Peralatan Snorkeling 
1 X teksi ke pulau besar untuk lepak pantai 
1 X Teksi ke long beach untuk lepak pantai , naik ke kincir angin dan lepak pantai long beach 
1 x kali teksi waktu malam untuk ke long beach pulau perhentian kecil  untuk tengok fireshow!


CUMA RM420 seorang dan minimum 2 orang!



pakej pulau perhentian terennganu 2018 , kampung nelayan 2019
Pakej 3 hari 2 malam Penginapan di kampung nelayan pulau perhentian kecil 2018 Serendah RM350 Seorang!



PAKEJ SNORKELING 3 HARI 2 MALAM KAMPUNG NELAYAN PULAU PERHENTIAN KECIL 2018 - CUMA RM350 SEORANG Dan Minimum 2 orang :0 








pakej kampung nelayan perhentian 2019 , pakej perhentian 2018
4 hari 3 malam penginapan di kampung nelayan pulau perhentian kecil 2018 cuma rm500 seorang

PAKEJ SNORKELING 4 HARI 3 MALAM DI PULAU PERHENTIAN KECIL 2018 rm500 seorang dan minimum 2 orang.



kepada yang ingin xtra stay dekat kampung perhentian kecil boleh dapatkan pakej 4 hari 2 malam penginapan di kampung nelayan pulau perhentian kecil 2018 ini. Pakej ini termasuk :

*boat pergi balik setiap seorang dari jeti besut ke kampung nelayan pulau perhentian kecil dan dari kampung nelayan pulau perhentian kecil ke jeti besut.

*penginapan 4 hari 3 malam di kampung nelayan pulau perhentian kecil dan berhawa dingin!

*tandas dan elektrik 24 jam!

*makan tengahari 3 x 

*makan malam 2 x 

* bbq 1x

*sarapan pagi 3 x

*1 x snorkeling ke 5 lokasi terbaik pulau perhentian 

*1 x snorkeling ke 4 lokasi terbaik pulau rawa

*peralatan snorkeling 

*1 x teksi ke pulau perhentian besar untuk mandi pantai atau nak lepak pantai pun boleh

*1 x teksi ke long beach perhentian untuk hiking ke kincir angin atau lepak pantai. 










pakej pulau perhentian 2019 , pakej pulau perhentian 3 hari malam 2018
pakej 3 hari 2 malam berkumpulan , penginapan di kampung nelayan pulau perhentian kecil 2018 

PAKEJ 3 HARI 2 MALAM BERKUMPULAN KAMPUNG NELAYAN PULAU PERHENTIAN KECIL 2018 ia RM400 SEORANG dan MINIMUM 5 ORANG. 



*Bot pergi balik setiap seorang - dari jeti besut ke pulau perhentian kecil & pulau perhentian kecik ke jeti besut.
* Penginapan 3 hari 2 malam di kampung nelayan dan berhawa dingin. 
* Tandas di dalam bilik 
* Elektrik 24 jam
*Makanan Tengahari 2 X
* Makan Malam 2 X 
* Sarapan Pagi 2 X
1 X kali snorkeling ke 5 lokasi pulau rawa
*peralatan snorkeling  
1 X teksi ke pulau perhentian besar untuk lepak pantai dan mandi 
1 X teksi ke long beach untuk hiking ke kincir angin atau boleh lepak di pantai long beach pulau perhentian kecil!




ANDA DINASIHATKAN UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN LEBIH AWAL. INI UNTUK MENGELAK KETIADAAN BILIK! JOM KE PULAU PERHENTIAN 2018 INI!



Untuk pertanyaan & tempahan, sila hubungi:
Dyana @ 019 977 8222 atau Enshahdi @ 016 9001228 
*Call / SMS / Whatsapp*

Email ke hi@perhentiankecilservices.com 
Lawat galeri kami di Flickr
Ikuti kami di Facebook
atau ikuti kami di Twitter
atau ikuti kami di Instagram

Pulau Perhentian Kecil

PROMOSI PERHENTIAN 2018

PROMOSI PERHENTIAN 2018
Pakej Murah 3 hari 2 malam di ewan place pulau perhentian kecil 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2018

Promosi Perhentian 2018