Pakej Pulau Perhentian 2019: Tips Bercuti di Pulau Perhentian Kecil

PERCUTIAN MURAH KE PULAU PERHENTIAN

Anda mencari tempat untuk bercuti di pulau dan tak tak tahu mana nak pergi? Dapatkan pakej percutian murah ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu untuk pelajar, individu mahupun berkumpulan, company trip, keluarga atau bersama pasangan tersayang anda. Kami ada menyediakan perkhidmatan bot pergi balik ke Pulau Perhentian Kecil, ambil di lapangan terbang. Kami juga menawarkan Pakej percutian untuk 3 hari 2 malam snorkeling Pulau Perhentian, Pakej 4 Hari 3 Malam, Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy. Kepada yang ingin melakukan aktiviti scuba kami juga menawarkan pakej scuba seperti Open Water, Discovery Scuba diving dan Fun dive. Dapatkan pakej percutian ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian anda bersama kami, pasti meninggalkan kenangan terindah untuk anda!

Rabu, 7 Jun 2017

Tips Bercuti di Pulau Perhentian Kecil
Pakej Pulau Perhentian Kecil, Perhentian Kecil Services

Pakej Pulau Perhentian, Perhentian Kecil Services


Tips Bercuti di Pulau Perhentian Kecil & Pulau Perhentian Besar, Pulau Perhentian.

Susah payah cari masa bercuti, mestilah nak percutian yang terurus dan berjalan lancar kan?  Tip-tip untuk memudahkan percutian anda di Pulau Perhentian adalah seperti berikut:


1.  Pakej Pulau Perhentian

     *Dapatkan pakej dari ajen percutian yang terbaik seperti Perhentian Kecil Services.  
*Elakkan dari menjadi mangsa penipuan tawaran tak masuk akal dari pihak tidak bertanggungjawab yang giat menipu.
*Pastikan anda periksa Facebook | Instagram | Review atau ulasan dari pelanggan atau guest yang sudah mengunakan khidmat ajen percutian tersebut.  Contoh:  Facebook Perhentian Kecil Services,  Instagram Perhentian Kecil Services2.  Rancang perjalanan dan masa anda dengan baik

*Anda boleh cuba anggarkan perjalanan anda dengan menggunakan aplikasi Waze atau Google Maps untuk anda bajet dan rancang perjalanan anda.  Jika anda memilih untuk memandu kenderaan sendiri, lebihkan sedikit masa sebagai kontinjensi atau bajet lebih masa dalam 1-2 jam supaya anda tidak terkejar-kejar dan kelam kabut.  
*Pastikan anda berbincang dengan ajen percutian anda dan mendapatkan nasihat terbaik bagi memudahkan perjalanan anda.3. Bawa wang tunai secukupnya

*Di Pulau Perhentian ini tidak terdapat mesin ATM atau bank untuk anda keluarkan duit perbelanjaan.  Hanya terdapat beberapa ATM terdekat di Kuala Besut seperti Bank BSN.  Jika rosak, anda perlu mencari mesin ATM lain di stesen-stesen minyak atau perlu ke bandar Jerteh.
*Bajet perbelanjaan anda dengan berbincang dengan ajen percutian anda supaya anda membawa wang secukupnya.
*Ada terdapat kedai di dalam Pulau Perhentian yang menyediakan khidmat "Cash Out" tapi agak mahal caj bagi khidmat "Cash Out" tersebut.4.  Bawa "Mosquito Repellent"

*Di Pulau Perhentian ini, nyamuk agak besar dan ganas.  Nyamuk hutan :)
*Pastikan anda bawa "Mosquito Repellent" yang sesuai dengan anda lebih-lebih lagi jika anda mempunyai anak kecil.5.  Bayar lebih

*Jika anda memilih untuk tidak membuat tempahan pakej,  anda mungkin perlu membayar lebih bagi mendapatkan bilik dan aktiviti-aktiviti kerana kekosongan adalah terhad.  
*Agak rugi untuk anda kerana terpaksa membayar lebih untuk mendapatkan penginapan dan aktiviti ala kadar jika tidak mahu keluar pulau.  
*Jika tidak ada kekosongan, anda perlu keluar pulau dengan menaiki bot terakhir pada jam 4 petang.  Rugi saja masa dan wang anda!


Apa pun, Selamat Bercuti di Pulau Perhentian!
Untuk memudahkan anda, boleh berhubung dengan wakil Perhentian Kecil Services:

Dyana +6019 977 8222
atau 
EnShahdi +6016 900 1228

atau klik saja:
Tiada ulasan:

Catat Komen

Pulau Perhentian Kecil

PROMOSI PERHENTIAN 2019

PROMOSI PERHENTIAN 2019
Pakej Murah 3 hari 2 malam di ewan place pulau perhentian kecil 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2019

Promosi Perhentian 2018