Pakej Pulau Perhentian 2019: Bercuti di Pulau Perhentian

PERCUTIAN MURAH KE PULAU PERHENTIAN

Anda mencari tempat untuk bercuti di pulau dan tak tak tahu mana nak pergi? Dapatkan pakej percutian murah ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu untuk pelajar, individu mahupun berkumpulan, company trip, keluarga atau bersama pasangan tersayang anda. Kami ada menyediakan perkhidmatan bot pergi balik ke Pulau Perhentian Kecil, ambil di lapangan terbang. Kami juga menawarkan Pakej percutian untuk 3 hari 2 malam snorkeling Pulau Perhentian, Pakej 4 Hari 3 Malam, Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy. Kepada yang ingin melakukan aktiviti scuba kami juga menawarkan pakej scuba seperti Open Water, Discovery Scuba diving dan Fun dive. Dapatkan pakej percutian ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian anda bersama kami, pasti meninggalkan kenangan terindah untuk anda!

Khamis, 8 Jun 2017

Bercuti di Pulau Perhentian

Pulau Perhentian Kecil, Perhentian Kecil ServicesStress bekerja?  Stress belajar?

Tak tahu nak bercuti ke mana di hujung minggu?

Dapat luangkan masa 3 hari 2 malam pun cukup sangat untuk melepaskan stress-stress anda!  Jom bercuti di Pulau Perhentian bersama kami Perhentian Kecil Services untuk sesi 2017 ini!

Cepat-cepat tengok kalender dan pilih tarikh terbaik untuk bercuti di Pulau Perhentian yang merupakan antara pulau tercantik di Malaysia ini!  Bukan saja terkenal dikalangan orang - orang tempatan, Pulau Perhentian juga terkenal dikalangan pelancong-pelancong luar negara.

Jom dapatkan pakej untuk bercuti di Pulau Perhentian 2017 ini.  Kekosongan adalah terhad.  Ramai sudah membuat tempahan awal-awal.


Tak tahu macamana nak ke Pulau Perhentian?  Jangan risau.  Klik sini: Bagaimana nak ke Pulau Perhentian


Nak tahu tips untuk bercuti di Pulau Perhentian?  Klik sini: Tips Bercuti di Pulau Perhentian


Nak tahu pakej-pakej Pulau Perhentian Kecil 2017?  Klik sini: Pakej Murah Pulau Perhentian 2017_________________________________________________________________________________


Whatsapp wakil kami sekarang di:

Dyana +6019 977 8222

atau

EnShahdi +6016 900 1228

atau klik disini:


Jom tengok gambar-gambar dan review guest Perhentian Kecil Services di:
Facebook Perhentian Kecil Services
Instagram Perhentian Kecil Services

_________________________________________________________________________________

Peringatan:

Perhentian Kecil Services tidak ada wakil lain selain Dyana & EnShahdi.   Semua tempahan hanya melalui Dyana & EnShahdi sahaja.  Pembayaran hanya melalui AKAUN PERHENTIAN KECIL SERVICES sahaja.

Jangan jadi mangsa pihak-pihak tidak bertanggungjawab yang menipu dengan menggunakan nama Dyana atau EnShahdi atau Perhentian Kecil Services.

Jangan bayar ke akaun persendirian (personal account).

Tiada ulasan:

Catat Komen

Pulau Perhentian Kecil

PROMOSI PERHENTIAN 2019

PROMOSI PERHENTIAN 2019
Pakej Murah 3 hari 2 malam di ewan place pulau perhentian kecil 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2019

Promosi Perhentian 2018