Pakej Pulau Perhentian 2019: Pakej Pulau Perhentian Kecil 2016

PERCUTIAN MURAH KE PULAU PERHENTIAN

Anda mencari tempat untuk bercuti di pulau dan tak tak tahu mana nak pergi? Dapatkan pakej percutian murah ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu untuk pelajar, individu mahupun berkumpulan, company trip, keluarga atau bersama pasangan tersayang anda. Kami ada menyediakan perkhidmatan bot pergi balik ke Pulau Perhentian Kecil, ambil di lapangan terbang. Kami juga menawarkan Pakej percutian untuk 3 hari 2 malam snorkeling Pulau Perhentian, Pakej 4 Hari 3 Malam, Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy. Kepada yang ingin melakukan aktiviti scuba kami juga menawarkan pakej scuba seperti Open Water, Discovery Scuba diving dan Fun dive. Dapatkan pakej percutian ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian anda bersama kami, pasti meninggalkan kenangan terindah untuk anda!

Rabu, 27 April 2016

Pakej Pulau Perhentian Kecil 2016

Jom dapatkan pakej berkumpulan ke Pulau Perhentian Kecil 2016.

Pasti ramai yang suka bercuti secara berkumpulan?  Lagi ramai yang turut serta bercuti lagi riuh dan meriah percutian anda.  Pakej berkumpulan ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian bersama Perhentian Kecil Services antara yang mendapat sambutan ramai.

Ramai diantara mereka yang pernah bercuti bersama kami di Pulau Perhentian Kecil datang secara berkumpulan samada adik beradik, sepupu, keluarga, "reunion" kawan-kawan sekolah mahupun kolej atau universiti, "family day" syarikat atau kawan-kawan sepejabat semua berpuas hati dengan pakej-pakej dan aktiviti anjuran kami. Ramai juga yang sudah beberapa kali bercuti bersama kami dan membawa lebih ramai lagi untuk turut serta merasa pengalaman bercuti di Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian. 


Pakej berkumpulan ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian juga terbahagi kepada dua, iaitu:

1.  Pakej snorkeling
2.  Pakej tanpa snorkeling iaitu pakej "free & easy" atau pakej tanpa aktiviti


Setiap pakej diatas terbahagi lagi kepada 2 jenis, iaitu:
1.  Pakej bajet snorkeling
2.  Pakej "fullboard" snorkeling.


Perbezaan bagi setiap pakej adalah item-item yang termasuk didalam setiap pakej. Untuk pakej snorkeling, ia termasuk 1x snorkeling selama 1 hari bermula jam 10.30 pagi sehingga jam 5 petang.  Manakala pakej "free & easy" tidak termasuk apa-apa aktiviti. Jadi anda bebas untuk menghabiskan masa anda dengan cara anda tersendiri.

Perbezaan bagi pakej bajet dengan pakej "fullboard" adalah dari segi aturan makanan. Pakej bajet tidak termasuk apa-apa aturan makanan atau hanya termasuk sarapan pagi. Manakala pakej "fullboard" termasuk sarapan pagi, makan tengahari, makan malam dan makan malam BBQ untuk malam terakhir. 


Cabaran bercuti secara kumpulan memang hebat.  Terutama sekali ketika proses tempahan.  Untuk mengelakkan sebarang kekeliruan boleh rujuk garis panduan dibawah ini:


Tips sebelum proses membuat tempahan bersama Perhentian Kecil Services
Guide line yang diberi untuk memudahkan urusan dua belah pihak.  Untuk mengelakkan masalah terjadi, langkah berjaga-jaga telah diambil kira dari pihak kami.  Dengan adanya guideline ini ia mampu memudahkan urusan tempahan.  Diharap pihak anda boleh mengambil inisiatif yang diberikan.

  • Bagi yang berhajat untuk datang secara berkumpulan, adalah dinasihatkan supaya melantik seorang ketua (1 orang sahaja) yang akan berurusan dengan pihak Perhentian Kecil Services, tidak perlu beberapa orang dari kumpulan untuk berurusan dengan kami kerana ini akan menyebabkan kekeliruan dan masalah dari segi tempahan dan sila pastikan ketua anda adalah seseorang yang boleh dipercayai dari segi menguruskan kewangan dan juga berkebolehan menyampaikan maklumat dengan tepat.  Bukan apa, dikhuatiri ada sesetengah ahli kumpulan mengharapkan penginapan gred A, tapi majoriti kumpulan mahukan penginapan gred C yang sesuai dengan bajet tapi tidak mendapat maklumat atau informasi tentang pakej yang dipersetujui.  Kerjasama sebagai pasukan amat diperlukan bagi menjayakan setiap percutian berkumpulan.
  • Anda sebagai salah seorang ahli kumpulan haruslah mengambil tahu perincian pakej, aktiviti dan lain-lain informasi yang berkaitan dengan percutian anda ke Pulau Perhentian dari ketua kumpulan anda.  Tidak berupaya menyampaikan informasi ataupun tidak mengambil tahu sesuatu info kemudiannya boleh menyebabkan berlaku pertelingkahan atau tidak persefahaman yang boleh menjejaskan percutian impian anda.  Ketua kumpulan dan ahli kumpulan haruslah memainkan peranan masing-masing ya.  Ingat, kerjasama sebagai pasukan amat diperlukan supaya setiap urusan dua pihak berjalan lancar.
  • Untuk memudahkan anda dan juga pihak kami, adalah lebih baik jika ketua kumpulan anda boleh menyediakan senarai nama ahli kumpulan & aturan perkongsian bilik (room sharing arrangement).  Ini boleh mempercepatkan proses dari segi pembahagian harga untuk setiap jenis bilik, jumlah bilik mengikut jenis bilik dan lain-lain lagi.  Senarai yang ringkas atau "simple" adalah lebih baik samada dalam format word (.doc) atau excel (.xls) dan email kepada kami atau untuk lebih mudah dan cepat adalah dengan taip seluruh senarai (bagi group yang kurang dari 20 orang) dan whatsapp terus ke wakil kami.
  • Kami mengamalkan sikap "transparent" dengan setiap pelanggan atau client kami yang mana kami akan memberitahu perincian setiap pakej dan juga menyediakan gambar-gambar sebenar bilik penginapan dan aktiviti yang anda akan dapat.  Apa yang anda perlu lakukan adalah membaca dengan teliti setiap perincian yang telah diberikan kepada anda.  Ini adalah untuk memudahkan urusan tempahan dan perjalanan percutian anda.  Bagi ketua kumpulan, sila pastikan ahli kumpulan anda mendapat maklumat yang sama bagi mengelakkan berlaku salah faham. 
  • Bagi yang sudah mempunyai tarikh percutian, disarankan untuk membuat tempahan seawal dan secepat mungkin ini kerana kekosongan adalah terhad.  Jika lambat, anda harus memilih tarikh lain atau harus bercuti pada hari biasa selain dari hujung minggu.  Ini agak sukar terutamanya bagi syarikat-syarikat yang besar untuk mengatur percutian pada hari biasa selain hujung minggu.
  • Kami tidak menerima tempahan tanpa bayaran deposit.  Ini adalah kerana kekosongan yang terhad.  Jadi kami utamakan mereka yang benar-benar serius mahu membuat tempahan dan boleh mengikut syarat pembayaran yang ditetapkan oleh syarikat kami.  Kami mengamalkan prinsip "Siapa cepat, Dia dapat" sebagai langkah bersikap adil kepada semua orang.  Setelah menjelaskan bayaran deposit atau baki bayaran, sila beritahu wakil kami secepat mungkin anda boleh whatsapp gambar atau email salinan resit sebagai bukti bayaran.Selepas meneliti guidelines yang diberi, anda boleh memulakan perancangan secara terperinci.   Pilihan pakej juga harus tepat agar tiada kekeliruan yang berlaku.

Setiap pakej mempunyai harga yang berbeza kerana perbezaan seperti yang telah dihuraikan seperti diatas. 

Antara pakej-pakej Pulau Perhentian Kecil yang menjadi pilihan mereka yang gemar bercuti berkumpulan adalah seperti berikut:


Pakej percutian bajet Long Beach Pulau Perhentian Kecil untuk kumpulan bermula 3 orang ke 6 orang sebilik serendah RM 320 seorang untuk bercuti di Pulau Perhentian Kecil pada weekend.

Pakej percutian bajet Long Beach Pulau Perhentian Kecil untuk kumpulan bermula 3 orang ke 6 orang sebilik serendah RM 260 seorang untuk bercuti di Pulau Perhentian Kecil pada weekdays


Anda boleh rujuk pakej-pakej kami sila klik disini atau boleh hubungi wakil kami untuk maklumat yang lebih lanjut melalui Whatsapp.

Sila whatsapp: 
NAMA
TARIKH
BERAPA ORANG 
ke:
 +6019 977 8222 (Dyana) 
atau
 +6016 900 1228 (Enshahdi)


 Jom ikut kami di Facebook, Instagram dan Twitter.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Pulau Perhentian Kecil

PROMOSI PERHENTIAN 2019

PROMOSI PERHENTIAN 2019
Pakej Murah 3 hari 2 malam di ewan place pulau perhentian kecil 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2019

Promosi Perhentian 2018