Pakej Pulau Perhentian 2019: Promo Murah Pulau Perhentian Kecil RM320 - Long Beach Perhentian 2016

PERCUTIAN MURAH KE PULAU PERHENTIAN

Anda mencari tempat untuk bercuti di pulau dan tak tak tahu mana nak pergi? Dapatkan pakej percutian murah ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu untuk pelajar, individu mahupun berkumpulan, company trip, keluarga atau bersama pasangan tersayang anda. Kami ada menyediakan perkhidmatan bot pergi balik ke Pulau Perhentian Kecil, ambil di lapangan terbang. Kami juga menawarkan Pakej percutian untuk 3 hari 2 malam snorkeling Pulau Perhentian, Pakej 4 Hari 3 Malam, Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy. Kepada yang ingin melakukan aktiviti scuba kami juga menawarkan pakej scuba seperti Open Water, Discovery Scuba diving dan Fun dive. Dapatkan pakej percutian ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian anda bersama kami, pasti meninggalkan kenangan terindah untuk anda!

Khamis, 28 Januari 2016

Promo Murah Pulau Perhentian Kecil RM320 - Long Beach Perhentian 2016

Yang ingin bercuti berkumpulan di pulau perhentian kecil 2016 di long beach pulau perhentian kecil. Anda masih mencari pakej percutian untuk ke pulau perhentian kecil berkumpulan yang berbaloi dan berpatutan? ? Mencari pakej 3 hari 2 malam snorkeling dan dapat aktiviti seperti kayak, hiking ke kincir angin pulau perhentian kecil dan main banana boat?Dapatkan pakej bajet di long beach pulau perhentian kecil ini serendah RM320 Seorang! 
Sekiranya anda tak masuk sesak pada hujung minggu anda boleh dapatkan di Pakej Pulau Perhentian Kecil Murah RM260 

#pakejperhentianmudamudi #pakejperhentian2016 #perhentiankeciluntukmudamudi 

Pakej Bajet Long Beach Pulau Perhentian Kecil 2016


    Anda boleh lihat lebih lanjut  tentang long beach pulau perhentian kecil di long beach perhentian website  . Jom ke Pulau Perhentian! Dapatkan promosi pakej pulau perhentian 2016. Tempah Sekarang Untuk Elak Ketiadaan Bilik!

PERHATIAN!

Setiap tahun penipuan berlaku terutama melibatkan percutian di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Anda mungkin mendapati agent atau syarikat anda tidak wujud apabila anda tiba di jeti kuala besut nanti. Kes yang kerap berlaku kebanyakkan berakhir tak dapat bilik dan terpaksa membatalkan percutian anda,tidur di masjid atau terpaksa tidur di jeti besut. Anda dinasihatkan untuk mengkaji latar belakang syarikat atau agent yang menguruskan anda di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Ini untuk mengelak anda diTIPU. 


Tiada ulasan:

Catat Komen

Pulau Perhentian Kecil

PROMOSI PERHENTIAN 2019

PROMOSI PERHENTIAN 2019
Pakej Murah 3 hari 2 malam di ewan place pulau perhentian kecil 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2019

Promosi Perhentian 2018