Pakej Pulau Perhentian 2019: Promo Murah Pulau Perhentian Kecil RM260 - Long Beach Perhentian 2016

PERCUTIAN MURAH KE PULAU PERHENTIAN

Anda mencari tempat untuk bercuti di pulau dan tak tak tahu mana nak pergi? Dapatkan pakej percutian murah ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu untuk pelajar, individu mahupun berkumpulan, company trip, keluarga atau bersama pasangan tersayang anda. Kami ada menyediakan perkhidmatan bot pergi balik ke Pulau Perhentian Kecil, ambil di lapangan terbang. Kami juga menawarkan Pakej percutian untuk 3 hari 2 malam snorkeling Pulau Perhentian, Pakej 4 Hari 3 Malam, Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy. Kepada yang ingin melakukan aktiviti scuba kami juga menawarkan pakej scuba seperti Open Water, Discovery Scuba diving dan Fun dive. Dapatkan pakej percutian ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian anda bersama kami, pasti meninggalkan kenangan terindah untuk anda!

Khamis, 28 Januari 2016

Promo Murah Pulau Perhentian Kecil RM260 - Long Beach Perhentian 2016

Kepada yang ingin bercuti bersama kawan pada hari biasa atau weekdays di  long beach pulau perhentian  kecil 2016 .Anda masih mencari pakej percutian untuk ke pulau perhentian kecil berkumpulan yang berbaloi dan berpatutan? ? Mencari pakej 3 hari 2 malam snorkeling dan dapat aktiviti seperti kayak, hiking ke kincir angin pulau perhentian kecil dan main banana boat? Dapatkan pakej bajet long beach ini serendah RM260 seorang. Jika anda ingin pergi pada hujung minggu lihat Pakej Pulau Perhentian Kecil Murah RM320 . 


#pakejperhentianmudamudi #promosiperhentian2016 #perhentiankeciluntukmudamudi 


    Untuk promosi ke long beach pulau perhentian anda boleh lihat lebih lanjut  tentang long beach pulau perhentian kecil di long beach perhentian website   Jom ke Pulau Perhentian! Dapatkan promosi pakej pulau perhentian 2016. Tempah Sekarang Untuk Elak Ketiadaan Bilik!

PERHATIAN!

Setiap tahun penipuan berlaku terutama melibatkan percutian di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Anda mungkin mendapati agent atau syarikat anda tidak wujud apabila anda tiba di jeti kuala besut nanti. Kes yang kerap berlaku kebanyakkan berakhir tak dapat bilik dan terpaksa membatalkan percutian anda,tidur di masjid atau terpaksa tidur di jeti besut. Anda dinasihatkan untuk mengkaji latar belakang syarikat atau agent yang menguruskan anda di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Ini untuk mengelak anda diTIPU. 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Pulau Perhentian Kecil

PROMOSI PERHENTIAN 2019

PROMOSI PERHENTIAN 2019
Pakej Murah 3 hari 2 malam di ewan place pulau perhentian kecil 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2019

Promosi Perhentian 2018