Pakej Pulau Perhentian 2019: Pakej Bajet Berkumpulan Perhentian 2016

PERCUTIAN MURAH KE PULAU PERHENTIAN

Anda mencari tempat untuk bercuti di pulau dan tak tak tahu mana nak pergi? Dapatkan pakej percutian murah ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu untuk pelajar, individu mahupun berkumpulan, company trip, keluarga atau bersama pasangan tersayang anda. Kami ada menyediakan perkhidmatan bot pergi balik ke Pulau Perhentian Kecil, ambil di lapangan terbang. Kami juga menawarkan Pakej percutian untuk 3 hari 2 malam snorkeling Pulau Perhentian, Pakej 4 Hari 3 Malam, Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy. Kepada yang ingin melakukan aktiviti scuba kami juga menawarkan pakej scuba seperti Open Water, Discovery Scuba diving dan Fun dive. Dapatkan pakej percutian ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian anda bersama kami, pasti meninggalkan kenangan terindah untuk anda!

Selasa, 12 Januari 2016

Pakej Bajet Berkumpulan Perhentian 2016


Anda mencari Pakej Perhentian yang murah dan berpatutan?  Dapatkan Pakej 3 hari 2 malam untuk yang bajet berkumpulan yang untuk ke pulau perhentian kecil 2016 . Kami menawarkan harga yang berpatutan untuk anda ke pulau perhentian 2016 ini.

Kami di Perhentian Kecil Services turut menawarkan pakej-pakej percutian Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu secara individual mahupun berkumpulan. Lagi ramai sudah tentu lagi meriah. 

Ramai diantara mereka yang pernah bercuti bersama kami di Pulau Perhentian Kecil datang secara berkumpulan samada adik beradik, sepupu, keluarga, "reunion" kawan-kawan sekolah mahupun kolej atau universiti, "family day" syarikat atau kawan-kawan sepejabat semua berpuas hati dengan pakej-pakej dan aktiviti anjuran kami. Ramai juga yang sudah beberapa kali bercuti bersama kami dan membawa lebih ramai lagi. 


SEMUA PAKEJ LONG BEACH PULAU PERHENTIAN KECIL INI ADALAH UNTUK KEMASUKAN PADA PERTENGAHAN BULAN MARCH  2016. Anda boleh dapatkan SPECIAL DISKAUN #RM30  dengan menempah pakej bajet long beach ini sebelum Feb 2016 

Pakej Perhentian, Pakej Long Beach Perhentian
Pakej Bajet Long Beach - Pakej Weekend 2016 


uy
Perhentian Kecil Services
Suasana Malam di Pulau Perhentian Kecil 2016 Pakej Perhentian 2016 , Pakej Pulau Perhentian Kecil 2016
Pakej Bajet Long Beach - Pakej Weekdays 2016 Pakej Pulau Perhentian Kecil 2016 Bagi yang berhajat untuk datang secara berkumpulan, adalah dinasihatkan supaya melantik seorang ketua (1 orang sahaja) yang akan berurusan dengan pihak Perhentian Kecil Services (tidak perlu untuk beberapa orang dari kumpulan untuk berurusan dengan kami kerana ini akan menyebabkan masalah dari segi tempahan) dan sila pastikan ketua anda adalah seorang yang boleh dipercayai dari segi menguruskan kewangan dan juga berkebolehan menyampaikan maklumat dengan tepat. Bukan apa, dikhuatiri ada sesetengah ahli kumpulan mengharapkan penginapan gred A, tapi majoriti kumpulan mahukan penginapan gred C yang sesuai dengan bajet tapi tidak mendapat maklumat atau informasi tentang pakej yang dipersetujui. Yang mana kemudiannya akan menyebabkan berlaku pertelingkahan atau tidak persefahaman yang boleh menjejaskan percutian impian anda. 


Kami mengamalkan sikap "transparent" dengan setiap pelanggan atau client kami yang mana kami akan memberitahu perincian setiap pakej dan juga menyediakan gambar-gambar sebenar bilik penginapan dan aktiviti yang anda akan dapat. Apa yang anda perlu lakukan adalah membaca dengan teliti setiap perincian yang telah diberikan kepada anda. Ini adalah untuk memudahkan urusan tempahan dan perjalanan percutian anda. 


Perhentian Kecil Services
Pulau Perhentian Kecil 

Bagi yang sudah mempunyai tarikh percutian, disarankan untuk membuat tempahan secepat mungkin ini kerana kekosongan adalah terhad. Jika lambat, anda harus memilih tarikh lain atau harus bercuti pada hari biasa selain dari hujung minggu. 

Kami tidak menerima tempahan tanpa bayaran deposit. Ini adalah kerana kekosongan yang terhad. Jadi kami utamakan mereka yang benar-benar mahu membuat tempahan dan boleh mengikut syarat pembayaran yang ditetapkan oleh syarikat kami. Kami mengamalkan prinsip "Siapa cepat, Dia dapat" sebagai langkah bersikap adil kepada semua orang. 


Anda juga boleh mengikuti kami di laman sosial Facebook, Instagram, Flickr, Carousell dan juga Twitter untuk perkembagan terkini. 


Untuk lebih lanjut sila hubungi kami melalui Whatsapp NAMA, TARIKH dan BERAPA ORANG ke +6019 977 8222 (Dyana) atau +6016 900 1228 (Enshahdi) atau email ke hi@perhentiankecilservices.com

Jumpa anda di Pulau Perhentian 2016 !

Tiada ulasan:

Catat Komen

Pulau Perhentian Kecil

PROMOSI PERHENTIAN 2019

PROMOSI PERHENTIAN 2019
Pakej Murah 3 hari 2 malam di ewan place pulau perhentian kecil 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2019

Promosi Perhentian 2018