Pakej Pulau Perhentian 2019: Pakej 3 Hari 2 Malam Pulau Perhentian 2016 - Sharila Resort Perhentian Kecil

PERCUTIAN MURAH KE PULAU PERHENTIAN

Anda mencari tempat untuk bercuti di pulau dan tak tak tahu mana nak pergi? Dapatkan pakej percutian murah ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu untuk pelajar, individu mahupun berkumpulan, company trip, keluarga atau bersama pasangan tersayang anda. Kami ada menyediakan perkhidmatan bot pergi balik ke Pulau Perhentian Kecil, ambil di lapangan terbang. Kami juga menawarkan Pakej percutian untuk 3 hari 2 malam snorkeling Pulau Perhentian, Pakej 4 Hari 3 Malam, Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy. Kepada yang ingin melakukan aktiviti scuba kami juga menawarkan pakej scuba seperti Open Water, Discovery Scuba diving dan Fun dive. Dapatkan pakej percutian ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian anda bersama kami, pasti meninggalkan kenangan terindah untuk anda!

Rabu, 6 Januari 2016

Pakej 3 Hari 2 Malam Pulau Perhentian 2016 - Sharila Resort Perhentian Kecil

Anda mencari pakej percutian di pulau perhentian untuk 2016 ini? Dapatkan pakej 3 hari 2 malam di sharil resort pulau perhentian kecil. 
                                
Pakej Perhentian 2016 ini menawarkan pakej percutian 3 hari 2 malam snorkeling Pulau Perhentian 2016 

Kami di Perhentian Kecil Services menawarkan pakej percutian 3 hari 2 malam snorkeling (pakej snorkeling 3 hari 2 malam) dan juga pakej percutian 4 hari 3 malam snorkeling (pakej snorkeling 4 hari 3 malam) bagi anda yang ingin menikmati keindahan perairan dan kepelbagaian hidupan laut yang ada di Pulau Perhentian ini. 


Untuk pakej snorkeling ia terbahagi kepada pakej bajet snorkeling dan pakej "fullboard". snorkeling dan pakej tanpa snorkeling ( free and easy ) 

Perbezaan bagi pakej bajet dengan pakej "fullboard" adalah dari segi aturan makanan. Pakej bajet tidak termasuk apa-apa aturan makanan atau hanya termasuk sarapan pagi. Manakala pakej "fullboard" termasuk sarapan pagi, makan tengahari, makan malam dan makan malam BBQ untuk malam terakhir. 


Setiap pakej mempunyai harga yang berbeza kerana perbezaan seperti yang telah dihuraikan seperti diatas. 


Untuk pakej snorkeling, kami akan membawa anda ke 5 lokasi snorkeling yang berlainan di sekitar Pulau Perhentian Kecil dan Pulau Perhentian Besar. Dengan ini anda berpeluang menikmati keindahan dan berpeluang untuk melihat pelbagai spesis hidupan laut dihabitat masing-masing. Anda berpeluang untuk berenang bersama penyu, ikan jerung, ikan "nemo" atau "clown fish" dan pelbagai spesis-spesis ikan dan hidupan laut yang lain. 

Snorkeling trip kami akan dijalankan pada hari kedua (ke-2) bagi setiap pakej snorkeling. Ia bermula pada jam 10.30 pagi dan berakhir pada jam 5 petang. 

Pakej Pulau Perhentian Besar, Perhentian Kecil 2016 , Pakej Perhentian 2016
Pakej Murah 3 hari 2 malam Snorkeling  ( Peak Season )  - Sharila Resort Pulau Perhentian Kecil 2016 

Setiap pakej mempunyai harga yang berbeza kerana perbezaan seperti yang telah dihuraikan seperti diatas. 


Pakej Pulau Perhentian Besar, Perhentian Kecil 2016 , Pakej Perhentian 2016
Pakej Murah 3 hari 2 malam Snorkeling  ( Normal Season )  - Sharila Resort Pulau Perhentian Kecil 2016 


sekiranya anda mempunyai tarikh untuk ke ke pulau perhentian kecil. Anda boleh merujuk pada banner pakej murah 3 hari 2 malam "Sah Pada'


Pakej Pulau Perhentian Besar, Perhentian Kecil 2016 , Pakej Perhentian 2016
Pakej Murah 3 hari 2 malam Snorkeling  ( Super Peak Season )  - Sharila Resort Pulau Perhentian Kecil 2016 


Pakej Percutian Perhentian Terbaru anda boleh lihat di Pakej Pulau Perhentian Kecil 2016.


Anda boleh rujuk pakej-pakej kami atau boleh hubungi wakil kami untuk maklumat yang lebih lanjut melalui Whatsapp. Sila whatsapp: NAMA, TARIKH dan BERAPA ORANG ke +6019 977 8222 (Dyana) atau +6016 900 1228 (Enshahdi) atau email ke hi@perhentiankecilservices.com


sekiranya anda merancang untuk bercuti secara berkumpulan di pulau perhentian kecil pada 2016 ini.Anda juga boleh lihat pakej murah di Long Beach Pulau Perhentian Kecil 2016 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Pulau Perhentian Kecil

PROMOSI PERHENTIAN 2019

PROMOSI PERHENTIAN 2019
Pakej Murah 3 hari 2 malam di ewan place pulau perhentian kecil 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2019

Promosi Perhentian 2018