Pakej Pulau Perhentian 2019: Pakej Murah Pulau Perhentian Kecil RM330

PERCUTIAN MURAH KE PULAU PERHENTIAN

Anda mencari tempat untuk bercuti di pulau dan tak tak tahu mana nak pergi? Dapatkan pakej percutian murah ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu untuk pelajar, individu mahupun berkumpulan, company trip, keluarga atau bersama pasangan tersayang anda. Kami ada menyediakan perkhidmatan bot pergi balik ke Pulau Perhentian Kecil, ambil di lapangan terbang. Kami juga menawarkan Pakej percutian untuk 3 hari 2 malam snorkeling Pulau Perhentian, Pakej 4 Hari 3 Malam, Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy. Kepada yang ingin melakukan aktiviti scuba kami juga menawarkan pakej scuba seperti Open Water, Discovery Scuba diving dan Fun dive. Dapatkan pakej percutian ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian anda bersama kami, pasti meninggalkan kenangan terindah untuk anda!

Selasa, 28 April 2015

Pakej Murah Pulau Perhentian Kecil RM330

Holla! Pakej percutian pulau perhentian untuk tahun 2015 ??? Bagi yang mencari pakej murah untuk percutian berkumpulan pulau perhentian kecil murah dan berbaloi. Datanglah pada hari biasa sebab kami boleh bawak anda snorkeling tanpa perlu sesak sesak dengan orang yang ramai macam yang datang pada hujung minggu. Anda boleh dapatkan pakej serendah rm260 seorang    di long beach pulau perhentian kecil. Kepada yang ingin bercuti di pulau perhentian kecil pada hujung minggu. Dapatkan pakej berkumpulan serendah rm330 seorang di long beach pulau perhentian kecil sekarang! 


Pakej Murah Pulau Perhentian Kecil Serendah Rm330 Seorang

Pakej Penginapan untuk 3 hari 2 malam di sunrise guest house long beach pulau perhentian kecil.
Pakej ini untuk :

5 orang sebilik : rm330 seorang 
4 orang sebilik : rm340 seorang 

Pakej ini termasuk :
Penginapan 3 hari 2 malam di sunrise guest house pulau perhentian kecil ( bilik kipas ) dan electrik 12 jam ( dari pukul 630 - 930 pagi )
 Hiking ke kincir angin pulau perhentian kecil. ( 45 minit ) Aktiviti kayak di long beach pulau perhentian kecil.Main banana boat di long beach pulau perhentian kecil. Snorkeling di pulau perhentian kecil. kita akan pergi ke teluk kk, turtle point, shark point , lata air berani , berhenti di kampung nelayan untuk makan tengahari dan kita ke d lagoon. 

Untuk smua aktiviti di atas anda di minta rujuk kepada team kita di pulau perhentian ketika anda di pulau perhentian kecil nanti.


Pakej long beach pulau perhentian kecil ini hanya untuk yang masuk pada hari Jumaat  dan check out pada hari ahad . Sekiranya anda ingin datang pada hujung biasa ( weekdays ) , masuk ahad dan keluar jumaat anda boleh lihat pakej murah pulau perhentian kecil rm260 pada post yang lalu.

Pulau perhentian kecil terkenal di kalangan muda mudi . Jadi jika anda yang kaki party  hujung minggu dan nak rehatkan kepala, hujung minggu menjanjikan suasana happening pada waktu malam di long beach pulau perhentian kecil.


Tempah sekarang untuk elak ketiadaaan bilik!  Sms atau Wa :
Enshahdi 016 9001228 atau Dyana 019 9778222
atau anda boleh lawati
Perhentian Kecil Services Facebook 
dan
Perhentian Kecil Services Instagram


Untuk tempahan percutian pulau perhentian 2015  anda juga boleh hubungi representative kami. 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Pulau Perhentian Kecil

PROMOSI PERHENTIAN 2019

PROMOSI PERHENTIAN 2019
Pakej Murah 3 hari 2 malam di ewan place pulau perhentian kecil 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2019

Promosi Perhentian 2018