Pakej Pulau Perhentian 2019: Pakej Murah Pulau Perhentian Kecil RM260

PERCUTIAN MURAH KE PULAU PERHENTIAN

Anda mencari tempat untuk bercuti di pulau dan tak tak tahu mana nak pergi? Dapatkan pakej percutian murah ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu untuk pelajar, individu mahupun berkumpulan, company trip, keluarga atau bersama pasangan tersayang anda. Kami ada menyediakan perkhidmatan bot pergi balik ke Pulau Perhentian Kecil, ambil di lapangan terbang. Kami juga menawarkan Pakej percutian untuk 3 hari 2 malam snorkeling Pulau Perhentian, Pakej 4 Hari 3 Malam, Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy. Kepada yang ingin melakukan aktiviti scuba kami juga menawarkan pakej scuba seperti Open Water, Discovery Scuba diving dan Fun dive. Dapatkan pakej percutian ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian anda bersama kami, pasti meninggalkan kenangan terindah untuk anda!

Selasa, 28 April 2015

Pakej Murah Pulau Perhentian Kecil RM260

Anda masih mencari pakej percutian untuk ke pulau perhentian kecil berkumpulan yang berbaloi dan berpatutan? ? Mencari pakej 3 hari 2 malam snorkeling dan dapat aktiviti seperti kayak, hiking ke kincir angin pulau perhentian kecil dan main banana boat? Dapatkan pakej berkumpulan serendah rm260 seorang di long beach pulau perhentian kecil sekarang! 


Kepada yang gemarkan aktiviti untuk 3 hari 2 malam di pulau perhentian di pulau perhentian kecil. Pakej murah rm260 seorang ini untuk anda!!


Pakej Murah Pulau Perhentian Kecil Serendah Rm260 Seorang

Pakej Penginapan untuk 3 hari 2 malam di sunrise guest house long beach pulau perhentian kecil.

Pakej ini untuk :

5 orang sebilik : rm260 seorang 
4 orang sebilik : rm280 seorang 


Pakej ini termasuk :
Penginapan 3 hari 2 malam di sunrise guest house pulau perhentian kecil ( bilik kipas ) dan electrik 12 jam ( dari pukul 630 - 930 pagi )
Hiking ke kincir angin pulau perhentian kecil. ( 45 minit )
Aktiviti kayak di long beach pulau perhentian kecil.
Main banana boat di long beach pulau perhentian kecil.Snorkeling di pulau perhentian kecil. kita akan pergi ke teluk kk, turtle point, shark point , lata air berani , berhenti di kampung nelayan untuk makan tengahari dan kita ke d lagoon. 

Untuk smua aktiviti di atas anda di minta rujuk kepada team kita di pulau perhentian ketika anda di pulau perhentian kecil nanti.

Pakej long beach pulau perhentian kecil ini hanya untuk yang masuk pada hari ahad dan kluar pada hari jumaat. Sekiranya anda ingin datang pada hujung minggu , masuk jumaat dan keluar ahad dapatkan pakej murah pulau perhentian kecil rm330 seorang . 

Kenapa check in pada hari ahad dan keluar pada hari jumaat? Untuk pengatahuan anda, datang pada hari weekdays lebih baik dari datang pada hujung minggu yang mana hujung minggu pengunjung di pulau perhentian kecil adalah ramai. Nak snorkeling pun selesa jika anda datang weekdays. 


Tempah sekarang untuk elak ketiadaaan bilik!  Sms atau Wa : Enshahdi 016 9001228 atau Dyana 019 9778222atau anda boleh lawati Perhentian Kecil Services Facebook 
dan Perhentian Kecil Services Instagram


Untuk tempahan percutian pulau perhentian 2015  anda juga boleh hubungi representative kami. 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Pulau Perhentian Kecil

PROMOSI PERHENTIAN 2019

PROMOSI PERHENTIAN 2019
Pakej Murah 3 hari 2 malam di ewan place pulau perhentian kecil 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2019

Promosi Perhentian 2018