Pakej Pulau Perhentian 2019: Trip Percutian Pulau Perhentian 2015 - Terengganu

PERCUTIAN MURAH KE PULAU PERHENTIAN

Anda mencari tempat untuk bercuti di pulau dan tak tak tahu mana nak pergi? Dapatkan pakej percutian murah ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu untuk pelajar, individu mahupun berkumpulan, company trip, keluarga atau bersama pasangan tersayang anda. Kami ada menyediakan perkhidmatan bot pergi balik ke Pulau Perhentian Kecil, ambil di lapangan terbang. Kami juga menawarkan Pakej percutian untuk 3 hari 2 malam snorkeling Pulau Perhentian, Pakej 4 Hari 3 Malam, Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy. Kepada yang ingin melakukan aktiviti scuba kami juga menawarkan pakej scuba seperti Open Water, Discovery Scuba diving dan Fun dive. Dapatkan pakej percutian ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian anda bersama kami, pasti meninggalkan kenangan terindah untuk anda!

Khamis, 18 Disember 2014

Trip Percutian Pulau Perhentian 2015 - Terengganu

Mencari pakej percutian perhentian  untuk berdua? berkumpulan , company trip atau pakej ke pulau perhentian untuk keluarga anda ? Anda merancang trip ke pulau perhentian tapi tak tahu bagaimana untuk pulau perhentian pada 2015 ini? Jangan takut kami akan membantu anda untuk trip anda ke pulau perhentian 2015 ini. 


pakej perhentian 2015 , pakej perhentian kecil 2015, promosi perhentian 2015
Trip Percutian  Pulau Perhentian 2015 - Terengganu Pakej percutian pulau perhentian ini terbahagi kepada 2 iaitu pakej pulau perhentian besar dan pakej pulau perhentian kecil. Kami menawarkan pakej untuk ke pulau perhentian 2015 ini  seperti ;

  • Pakej 3 hari 2 malam snorkeling pulau perhentian  2015
  • Pakej 4 hari 3 malam snorkeling pulau perhentian 2015 
Rugi kalau anda tidak snorkeling di pulau perhentian. So jangan lepaskan peluang untuk snorkeling di pulau perhentian 2015 ini. 

  • Pakej Free and Easy  3 hari 2 malam - Pulau Perhentian 2015 ( Pakej tanpa snorkeling ) 
  • Pakej  Free and Easy 4 hari 3 malam - Pulau Perhentian 2015 ( Pakej tanpa snorkeling ) 


Kepada yang tak mahu snorkeling anda boleh memilih pakej tanpa snorkeling pulau perhentian 2015. Jangan risau anda boleh menikmati permandangan, hiking atau amik boat dan pusing pulau perhentian. 

Kami juga menyediakan perkhidmatan tranfer boat dari jeti besut ke pulau perhentian dan pulau perhentian ke jeti besut.

Kepada yang ingin pergi secara berkumpulan atau company trip untuk ke pulau perhentian anda boleh merancang dengan lebih awal.  Jangan lewat booking untuk ke pulau perhentian ini kerana pulau perhentian hanya buka untuk beberapa bulan sahaja. Pulau Perhentian hanya beroperasi seawal bulan february 2015 sehingga september 2015. 

Anda boleh mengikuti update foto dan aktiviti terbaru di pulau perhentian dengan klik pada pautan link di bawah 


    Jangan walk in ke pulau perhentian, Sekiranya anda walk in pasti tak ada bilik untuk anda. 


Tiada ulasan:

Catat Komen

Pulau Perhentian Kecil

PROMOSI PERHENTIAN 2019

PROMOSI PERHENTIAN 2019
Pakej Murah 3 hari 2 malam di ewan place pulau perhentian kecil 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2019

Promosi Perhentian 2018