Pakej Pulau Perhentian 2019: Pakej Berkumpulan ke Pulau Perhentian 2014 3 Hari 2 Malam Snorkerling

PERCUTIAN MURAH KE PULAU PERHENTIAN

Anda mencari tempat untuk bercuti di pulau dan tak tak tahu mana nak pergi? Dapatkan pakej percutian murah ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu untuk pelajar, individu mahupun berkumpulan, company trip, keluarga atau bersama pasangan tersayang anda. Kami ada menyediakan perkhidmatan bot pergi balik ke Pulau Perhentian Kecil, ambil di lapangan terbang. Kami juga menawarkan Pakej percutian untuk 3 hari 2 malam snorkeling Pulau Perhentian, Pakej 4 Hari 3 Malam, Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy. Kepada yang ingin melakukan aktiviti scuba kami juga menawarkan pakej scuba seperti Open Water, Discovery Scuba diving dan Fun dive. Dapatkan pakej percutian ke Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian anda bersama kami, pasti meninggalkan kenangan terindah untuk anda!

Isnin, 28 Oktober 2013

Pakej Berkumpulan ke Pulau Perhentian 2014 3 Hari 2 Malam Snorkerling

Anda mencari tempat percutian ke pulau secara berkumpulan? Nak pergi bersama rakan2,Nak pergi bersama keluarga ? Dah bosan ke pulau pangkor,pulau tioman dan pulau redang? Apa kata kali ini anda rancang ke Pulau Perhentian Kecil. Dapatkan pakej berkumpulan ke pulau perhentian kecil 2014. Pakej ini kepada sesiapa yang berminat untuk snorkeling di Pulau Perhentian Kecil bersama team snorkeling terbaik di Pulau Perhentian Kecil. 

Rugi kalau pergi pulau perhentian tak snorkeling. :)  

Pakej 3 hari 2 malam snorkerling 2014
PAKEJ 3 HARI 2 MALAM SNORKELING BERKUMPULAN KE PULAU PERHENTIAN 2014


Untuk yang pergi secara berkumpulan ke pulau perhentian kami menyediakan 1 bilik Vip Sea View untuk 5 orang 1 Bilik.  ( Gambar Bilik Original Photo ) Bilik ini memang terbaik dan selalu full,So kalau nak kena  booking awal.

Anda Akan pergi  Snorkeling bersama team snorkeling terbaik di Pulau Perhentian Kecil. Kita akan kluar snorkeling selama 1 hari. Jangan Lepaskan peluang snorkeling bersama kami.

Nak cuba terjun dari Lighthouse Pulau Perhentian Kecil,Kalau berani jom terjun.Tempat ni famous untuk kaki kai terjun. Disini juga terdapat coral terbaik di Pulau Perhentian.

Nak lihat reef shark ? Inilah peluang anda untuk melihat dengan lebih dekat ciptaan tuhan.Anda mungkin tidak akan jumpa ikan ini di pulau2 selain perhentian. So Nak ke pulau Perhentian ? jom!


Permandangan Indah dari windmill. Anda boleh hiking untuk ke windmill ini cuma mengambil masa 45 minit dan turun ke d lagoon cuma 30 minit dan nak naik balik 45 minit ahaha. 


Aksi terjun di D lagoon Pulau Perhentian Kecil, Nak Terjun dekat sini jom kita pulau perhentian :)


Romantic Beach,dekat sini pasir putih dan banyak hidupan aquatic yang anda boleh lihat,seperti nemo temple,baby shark,baby stingray dan banyak lagi....

Dyana dan Baby Stingray. Nak lihat jom ke Pulau Perhentian.


Untuk Ke Pulau Perhentian anda mesti booking dulu sebelum masuk pulau.Kalau main masuk jer,sudah tentu anda kena tawaf satu pulau naik bukit sana sini dan cari bilik. Kebiasaanya pulau perhentian akan penuh pada hujung minggu. So nak bercuti bersama kumpulan anda dan kawan2 jom booking awal untuk mengelak ketiadaan bilik.

Dapatkan Pakej Perhentain 2014!

note : gambar semua adalah hak milik enshahdi dan Dyana.


Tiada ulasan:

Catat Komen

Pulau Perhentian Kecil

PROMOSI PERHENTIAN 2019

PROMOSI PERHENTIAN 2019
Pakej Murah 3 hari 2 malam di ewan place pulau perhentian kecil 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2019

Promosi Perhentian 2018