PERCUTIAN MURAH KE PULAU PERHENTIAN

Anda mencari tempat untuk bercuti di pulau dan tak tak tahu mana nak pergi ?Dapatkan pakej percutian murah ke pulau perhentian terengganu untuk pelajar,berkumpulan,company trip,keluarga atau bersama pasangan tersayang anda .Kami ada menyediakan perkhidmatan boat pergi balik ke pulau perhentian kecil,pick up anda dari airport kota bharu, kelantan.Kami juga menawarkan Pakej percutian untuk 3 hari 2 malam snorkeling perhentian,Pakej 4 Hari 3 Malam,Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy.Kepada yang ingin melakukan aktiviti scuba kami juga menawarkan pakej scuba seperti open water,discovery scuba diving dan fun dive.Dapatkan pakej percutian anda bersama kami,pasti meniggalkan kenangan terindah untuk anda!

Sabtu, 8 Februari 2014

Promosi percutian murah Pulau Perhentian Februari 2014

Anda mencari pakej percutian ke tioman ? pulau redang atau ke pulau langkawi? Apa kata kali ini anda pergi ke pulau perhentian kecil? Dapatkan Pakej Bajet dan Murah untuk Pulau Perhentian kecil terengganu - Terengganu 2014 dari kami dengan harga yang berpatutan. Untuk pengatahuan anda pulau perhentian kecil telah pun buka pada 31 jan 2014.Berikut adalah gambar 2 terbaru di pulau perhentian kecil 2014 . Photo di ambil pada 31 - jan 2014 - 3 Jan 2014.Cuma pada masa saya masuk pulau perhentian kecil pada 31 jan 2014  keadaan di long beach masih berombak dan belum buka.


Anda juga boleh lihat photo pulau perhentian kecil 2014 terbaru di - : https://www.facebook.com/PerhentianKecilServices

Cuaca yang agak panas, Malam Sejuk dan Air hampir clear crystal.


Long Beach Pulau Perhentian Kecil - 1February 2014

Kampung Nelayan - Pulau Perhentian Kecil 1 january 2014

Trip Snorkeling Pertama di Pulau Perhentian Kecil 2014

Anda boleh memilih untuk ke pulau perhentian kecil sama ada berdua,bertiga,berempat tau berkumpulan.Saya nasihatkan anda supaya tempah dengan lebih awal untuk mengelak ketiadaan bilik.Untuk hari ini 8 february 2014 kebanyakan bilik di pulau perhentian kecil hampir penuh.So jangan tunggu lama2 .


untuk pilihan pakej bajet pulau perhentian kecil 2014 terbaru di bawah.Saya nasihatkan anda menempah bilik pada hari bekerja atau weekedays. Ini disebabkan kebanyak bilik pada hujung minggu sampai may 2014.


Pakej Bajet 3 hari 2 Snorkerling -  Pulau Perhentian Kecil 2014 Serendah rm330  ( Sila lihat date travel pada banner ) 


Pakej Bajet 3 hari 2 Snorkerling -  Pulau Perhentian Kecil 2014 Serendah rm310  ( Sila lihat date travel pada banner ) 

Pakej Bajet 3 hari 2 Snorkerling -  Pulau Perhentian Kecil 2014 Serendah rm350  ( Sila lihat date travel pada banner ) 


Bilik di Pulau Perhentian Kecil selalu penuh,Sekiranya anda plan bercuti tempah segera dan jangan last minit. :) Sebarang pertanyaan Pakej Pulau Perhentian Kecil 2014.Anda boleh terus hubungi kami : Enshahdi 016 9001228 atau Dyana 019 9778222. 



Jumaat, 27 Disember 2013

Pakej Bajet Murah Percutian Perhentian 2014


Mencari pakej bajet dan murah untuk ke pulau perhentian 2014 ? Ingin pergi bersama keluarga,kawan,berkumpulan atau berpasangan? Apa kata anda dapatkan pakej bajet dan termurah untuk snorkerling di pulau perhentian 2014. Pakej murah serendah rm310 ini adalah kepada yang ingin bercuti di pulau perhentian kecil tapi bajet. Jom ke Pulau Perhentian Kecil! 

Untuk snokerling trip di pulau perhentian kecil 2014.Kami akan membawa anda ke 5 lokasi terbaik di Pulau Perhentian Kecil.Anda akan pergi bersama team yang berpengalaman di pulau perhentian.



Bilik Untuk Pakej Bajet dan Murah Pulau Perhentian Kecil 2014
Bilik Bajet untuk 2 orang 1 Bilik - Pulau Perhentian Kecil 2014
Bilik Untuk 4 Orang Satu Bilik - Pulau Perhentian Kecil 2014 

Mencari pakej bajet dan murah untuk ke pulau perhentian? Ingin pergi bersama keluarga,kawan,berkumpulan atau berpasangan? Apa kata anda dapatkan pakej bajet dan termurah untuk snorkerling di pulau perhentian 2014. Pakej murah serendah rm310 ini adalah kepada yang ingin bercuti di pulau perhentian kecil tapi bajet. Jom ke Pulau Perhentian Kecil!
PAKEJ BAJET ATAU MURAH SNORKERLING PULAU PERHENTIAN KECIL 2014

























Sabtu, 14 Disember 2013

Promosi Terbaru Pakej Full Board Snorkeling - Pulau Perhentian 2014

Mencari pakej percutian pulau untuk 2014? Apa kata anda ke Pulau Perhentian Kecil 2014 . Pulau Perhentian Kecil dinobatkan pantai tercantik ke 13 di dunia oleh cnn.com. Kenapa pulau perhentian kecil ? #Airlaut #Clearcrystalclear #Parti dan #Snorkeling.

PROMOSI TERBARU PAKEJ FULL BOARD SNORKELING DI PULAU PERHENTIAN KECIL 2014.

Anda akan pergi snorkerling dengan team terbaik di pulau perhentian kecil. 1 hari snorkeling dan untuk makan tengahari kita akan berhenti makan di kampung nelayan dan sambung snokerling bila dah habis makan tengahari.



Jumaat, 15 November 2013

3 hari 2 malam Pakej 2 orang Snorkerling Pulau Perhentian Murah 2014

Anda ingin ke pulau perhentian kecil bersama pasangan anda? Sekiranya anda ingin bercuti  bersama pasangan,berdua atau couple  Kami menawarkan pakej 3 hari 2 malam untuk 2 orang  snorkerling di Pulau Perhentian Kecil 2014.


Pakej 2 orang Snorkerling Pulau Perhentian 2014  ( 3Hari 2 Malam Snorkeling ) termasuk :

*Tiket Boat Pergi Balik setiap seorang.
*Penginapan 3 hari 2 malam di Ombak Resort Pulau Perhentian Kecil 
*Bilik Aircond  atau kipas  ( semua bilik termasuk + Tandas + Hot Cold Shower )
*Electrik 24jam
*2 Breakfast 1 Dinner dan 1 BBQ Dinner
*1 Hari Snorkeling di 5 Lokasi Snorkeling Terbaik. ( Bersama snorkeling guide terbaik pulau perhentian ) 


*1 Hari snorkerling di 5 lokasi. ( 10 Pagai - 5 Petang ) 
*Untuk makan tengahari kita akan berhenti di kampung nelayan,so anda dinasihatkan bawak duit untuk makan tengahari.


Harga Promosi Pakej 2 orang : 

Bilik Aircond : rm455 seorang.
Bilik Kipas : rm375 seorang.


Travel Date : 3 Feb - 13 Feb / 17 - 20 March 2014.


Bilik Terhad hubungi sekarang!


Bilik Kipas + Tilam Latex ( Pakej perhentian 2014 ) 




Tempat Penginapan untuk 3 Hari 2 malam ( Bilik Kipas ) 


Bilik Aircond Untuk 3 Hari 2 Malam Snorkerling di PulauPerhentian 


Ahad, 10 November 2013

3 Hari 2 Malam Pulau Perhentian - Promosi Februari 2014

Anda pernah ke Pulau Perhentian ? Ingin bercuti di Pulau Terengganu ? Apa kata kali ini anda ke pulau perhentian kecil. Dapatkan Pakej Percutian ke Pulau Perhentian Kecil Terengganu untuk 3 hari 2 malam samaada anda mengambil pakej snorkeling atau free n easy

Pakej 3 hari 2 malam Snorkerling di Pulau Perhentian Kecil 2014 
- Pakej ini sesuai untuk mereka yang ingin mencuba snorkerling di pulau perhentian kecil.Aktiviti snorkeling bermula pada pukul 10pagi - 5 petang.Kami akan membawa anda ke 5 lokasi snorkeling yang terbaik bersama snokerling team terbaik di Pulau Perhentian.


Pakej Snorkeling 3 hari 2 malam termasuk :

*Tiket Boat Pergi Balik
*Penginapan 3 hari 2 malam di Ombak Resort Pulau Perhentian Kecil 
*Bilik Aircond  + Tandas + Hot Cold Shower
*Electrik 24jam
*2 Breakfast 1 Dinner dan 1 BBQ Dinner
*1 Hari Snorkeling di 5 Tempat Snorkeling Terbaik.

***NORMAL SEASON 
  • 1 Bilik 2 orang RM475 
  • 1 Bilik 3 orang RM410
  • 1 Bilik 4 orang RM415
***PEAK SEASON 

  • 1 Bilik 2 orang RM525 
  • 1 Bilik 3 orang RM445
  • 1 Bilik 4 orang RM440 

Slah satu water confidence training sebelum kita pergi snorkeling 

Untuk Pakej Snorkeling kita ada ajar bagaimana cara dengan betul memakai life jacket,google sebelum snorkeling.


"Untuk snorkeling pakej kami jugak menyediakan underwater cameraman tapi ianya bergantung kepada keadaan air. Sekiranya anda memerlukan photographer untuk percutian anda.anda juga boleh hubungi kami"


Pakej 3 hari 2 malam Free and Easy  di Pulau Perhentian Kecil 2014 
-Pakej ini kepada mereka yang tidak mahu snorkeling di Pulau Perhentian.Apa yang anda boleh buat? anda boleh sewa kayak,lepak di long beach,hiking ke windmill atau berjalan ke kampung nelayan.

Pakej Free & Easy 3 hari 2 malam termasuk :


*Tiket Boat Pergi Balik
*Penginapan 3 hari 2 malam di Ombak Resort Pulau Perhentian Kecil 
*Bilik Aircond  + Tandas + Hot Cold Shower
*Electrik 24jam
*2 Breakfast 1 Dinner dan 1 BBQ Dinner

***NORMAL SEASON 
  • 1 Bilik 2 orang RM435
  • 1 Bilik 3 orang RM370
  • 1 Bilik 4 orang RM375
***PEAK SEASON 

  • 1 Bilik 2 orang RM485 
  • 1 Bilik 3 orang RM405
  • 1 Bilik 4 orang RM400 
Sekiranya anda tidak mahu snorkeling tak mengapa. Anda boleh menyewa boat untuk ke Pulau Rawa,Pulau Susu Dara Besar dan Susu Dara Kecil.
Suasana Malam di Pulau Perhentian ( Hujung minggu selalu penuh,so untuk mengelak ketiadaan bilik sila buat tempahan awal ) Rancang percutian anda!
NOTA:
*Harga yang dinyatakan adalah untuk SEORANG.
*Harga yang dinyatakan adalah di dalam RINGGIT MALAYSIA.
*Harga sah sehingga 31 MAC 2014.
*Boleh digunapakai bagi individu & berkumpulan.
*Kekosongan adalah terhad.
*PEMBAYARAN 50% dari jumlah keseluruhan adalah diperlukan bagi tempahan.
*TIADA TEMPAHAN akan dibuat tanpa pembayaran 50%.
*BAYARAN PENUH ATAU BAKI BAYARAN hendaklah dijelaskan 14 HARI SEBELUM TARIKH CHECK-IN.


Isnin, 28 Oktober 2013

Pakej Berkumpulan ke Pulau Perhentian 2014 3 Hari 2 Malam Snorkerling

Anda mencari tempat percutian ke pulau secara berkumpulan? Nak pergi bersama rakan2,Nak pergi bersama keluarga ? Dah bosan ke pulau pangkor,pulau tioman dan pulau redang? Apa kata kali ini anda rancang ke Pulau Perhentian Kecil. Dapatkan pakej berkumpulan ke pulau perhentian kecil 2014. Pakej ini kepada sesiapa yang berminat untuk snorkeling di Pulau Perhentian Kecil bersama team snorkeling terbaik di Pulau Perhentian Kecil. 

Rugi kalau pergi pulau perhentian tak snorkeling. :)  

Pakej 3 hari 2 malam snorkerling 2014
PAKEJ 3 HARI 2 MALAM SNORKELING BERKUMPULAN KE PULAU PERHENTIAN 2014






Untuk yang pergi secara berkumpulan ke pulau perhentian kami menyediakan 1 bilik Vip Sea View untuk 5 orang 1 Bilik.  ( Gambar Bilik Original Photo ) Bilik ini memang terbaik dan selalu full,So kalau nak kena  booking awal.

Anda Akan pergi  Snorkeling bersama team snorkeling terbaik di Pulau Perhentian Kecil. Kita akan kluar snorkeling selama 1 hari. Jangan Lepaskan peluang snorkeling bersama kami.

Nak cuba terjun dari Lighthouse Pulau Perhentian Kecil,Kalau berani jom terjun.Tempat ni famous untuk kaki kai terjun. Disini juga terdapat coral terbaik di Pulau Perhentian.

Nak lihat reef shark ? Inilah peluang anda untuk melihat dengan lebih dekat ciptaan tuhan.Anda mungkin tidak akan jumpa ikan ini di pulau2 selain perhentian. So Nak ke pulau Perhentian ? jom!


Permandangan Indah dari windmill. Anda boleh hiking untuk ke windmill ini cuma mengambil masa 45 minit dan turun ke d lagoon cuma 30 minit dan nak naik balik 45 minit ahaha. 


Aksi terjun di D lagoon Pulau Perhentian Kecil, Nak Terjun dekat sini jom kita pulau perhentian :)


Romantic Beach,dekat sini pasir putih dan banyak hidupan aquatic yang anda boleh lihat,seperti nemo temple,baby shark,baby stingray dan banyak lagi....

Dyana dan Baby Stingray. Nak lihat jom ke Pulau Perhentian.


Untuk Ke Pulau Perhentian anda mesti booking dulu sebelum masuk pulau.Kalau main masuk jer,sudah tentu anda kena tawaf satu pulau naik bukit sana sini dan cari bilik. Kebiasaanya pulau perhentian akan penuh pada hujung minggu. So nak bercuti bersama kumpulan anda dan kawan2 jom booking awal untuk mengelak ketiadaan bilik.

Dapatkan Pakej Perhentain 2014!

note : gambar semua adalah hak milik enshahdi dan Dyana.






Pulau Perhentian Kecil